Taas se on viikonloppu. En tunnu ehtivän viikkoisin tänne nyt kirjoittelemahan, kun koulussa on niin älytön kiire. Taas oon ollu koulussa piiitkää päivää.

Perhe oli koko viikon Levillä lomailemassa ja yrittivät kyllä mutkin houkutella mukaan mutta en nyt voi olla koulusta yhtään pois niin en voinut lähteä joukkoon. Jeppe sitten joutui menemään mummolaan hoitoon viikoksi. Jeppe on harvoin ollut missään kylässä noin kauan ja olinkin koko viikon tosi huolissani että kuinkahan se poika nyt pärjää. Mutta en tuonne pienenpieneen soluunkaan Jeppeä voinut viikoksi ottaa, se olisi ollut sille kidutusta kun olen koulussa niin myöhään. Mutta hyvin se viikko mummolassa meni, Jeppe oli vallanut itselleen kokonaisen huoneen ja painellut omine lupineen sängylle nukkumaan joka yö. Hyvin kasvatettu koira, eikö? :D Sitten se oli istunut oven edessä ja ulissut vähän väliä eikä ruoka ollut maistunut. Voi sitä pientä parkaa. Eikä meinannut nahoissaan pysyä kun tulin sitä hakemaan. Kotona kyllä ruoka kelepas, söi hapinesta napuja kuivina.

Sitten taas paskempia uutisia koulusta: Nyt on stressi tehnyt tehtävänsä toiseenkin ystävääni. Oli eilen saanut sydämen rytmihäiriön ja joutunut ambulanssilla sairaalaan ja sydänkoneeseen. Tämä tyttö on siis vasta 16-vuotias. Erikoinen koulu, täytyy myöntää. Valmistuukohan tuolta kukaan terveenä?

Käsityöt ovat edistyneet kyllä kiitettävästi kun en ole juuri nukkunut eikä öisin ole muutakaan tekemistä. Aadan paita on hyvällä mallilla. Enimmäkseen oon kuitenkin tehnyt kouluun pistoharjoitusten mallitilkkuja. Nyt joudun keskeyttämään hetkeksi Aadan paidan, kun pitäisi tehdä yksi lopputyö valmiiksi. Harmi, mutta pakko laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Nyt viikonloppuna ompelen myös paneeliverhoni valmiiksi ja painan niihin koulussa kuvion jota olen suunnitellut työllä ja tuskalla. Suurin osa teki painannan lopputyönä pussilakanat mutta mä tahdoin paneeliverhot. Tosin seulakin pitää vielä valmistella ja valottaa, että on sitä hommaa taas ens viikolle ihan kivasti. Olen koittanut hokea koko ajan itselleni: Asia kerrallaan.