Pian alkaa mullakin hiihtoloma- onneksi. Aion kyllä tehdä koko loman koulurästejä, mutta silti.

Toinen hyvä juttu on se, että sain kamerani kuntoon. Jostain syystä se ei kelpuuttanut yksiäkään akkuja eikä pattereita, olivat aina muka tyhjät. Ihme homma.Onneksi alkoi kuitenkin toimia.

Tässä yhtenä ehtoona halusin tehdä jotain rentouttavaa, missä ei tarttisi ajatella mitään. Kaapista osui silmään muovihelmiloota, ja tälläisiä tuli:

407291.jpg

Tässä siis iso ja pieni nuoli, pari uhoo-salmiakkia, pikku-pääkallo (tein suuremmankin pääkallon mutta se pehkana otti ja hajos) ja sitten tuossa on vielä tuollainen...No tuollainen:)

407304.jpg

Tässä on vielä muutama lisää, tuo vasemmanpuolimmainen oli tarkoitus olla Jeppe huivi kaulassa. En tiedä onko nyt niin näköinen:) Ja tuo oikealla on jätski.

Laitan näihin mangneetit toiselle puolelle niin saan ainakin persoonallisia jääkappimangneetteja. Paitsi tuo Jeppeä esittävä, sille on muuta käyttöä.

Eikä nämä kuvat tähän lopu, kun vauhtiin pääsin!

407308.jpg

Tässä on se pääkallopatalappu jota väkersin tuossa vähän aikaa sitten. Mulla on vain pieni ongelma tämän kanssa: kun olisin halunnut tehdä toiselle puolelle saman kuvan mutta negatiivisena, mutta tuo vaaleanpunainen lanka on paljon ohuempaa kuin vaaleansininen, ja silloinhan toisesta puolesta tulisi paljon pienempi. Mutta jos tekisi jonkun eri kuvan? Pitää tuumata vielä. Kuva on taas tätä ei-niin-laadukasta-laatua.

.Vapaaehtoiset käsityöt olen  nyt joutunut jättämään kokonaan muutamaksi viikoksi että tulis nuo koulun työt ensin valmiiksi. Vähän kyllä kiusaa se Aadan paita ja tuo patalappukin. Koulu haittaa harrastuksia! Nyt pitäisi tehdä timanttipistoilla matto tai istuinalusta yhden kurssin lopputyönä, mutta onneksi se on aika kivaa.