Antakaa anteeksi viimeaikojen hyvin laiska postailu. Oen keskittynyt kouluun ja terveyteeni viime aikoina ja siksi on blogittaminen jäänyt vähemmälle.

Voin hieman paremmin, tai ainakin parempaan suuntaan olen menossa. Näin pohjalta kai ainoa suunta onkin ylöspäin :)

Käsityörintamalla ei suuria mullistuksia, ruutuvirkkausta ja mallien suunnittelua olen säätänyt ja tehnyt kukkahuivia kaverilleni.

Ristipisto-innostuskaan ei ole hiipunut, päin vastoin, haluaisin ruveta pistelemään jotain vähän suurempaa, ehkä jotain taulua itselleni.Tässä kortti jonka tein äitini syntämäpäiväksi:

564070.jpg

Valokuva ei ole häävi, eikä liioin korttikaan. Suunnittelin että olisin laittanut kultaisen ääriviiva- tarran tuohon, mutta en tietenkään sitten löytänyt sellaista ja jouduin kirjoittamaan käsin ja siitä tuli sitten taas vähän mitä tuli... Sain siinä touhutessani paperiveitsestä melkoisen haavan sormeenikin eikä se ole vieläkään parantunut kun sen verran syvälle meni. Mutta tekevälle sattuu ;) Kaikesta huolimatta äiti oli hyvin mielissään kortista.

PS. Unohdin sanoa: Terry voi taas mainiosti ja samoin muutkin kaakattímet. Riio ja Svärje homottelevat yhä ja ovat pari, mutta onnekseni Roomeo ja Tyrrekin ovat alkaneet "seukata." Terry rakastaa yhä vain peilikuvaansa, mutta onneksi parvessa on nyt tuo yksi normaalikin pari :D