Tintsku antoi mulle viisaan neuvon, että koulun lisäksi kannattaa tehdä aina välillä jotain muutakin, ja painon neuvon takaraivooni.

Nyt sain koulussa yhden tärkeän työn pois alta, ja sen kunniaksi olen palkinnut ítseni sillä, että tänä viikonloppuna saan virkata!! Ihanaa!

En tietenkään tajunnut ottaa kameraa mukaan viikonlopun viettoon, mutta ehkä vilautan virkkuutani sitten myöhemmin. Tekeillä on pikkusiskon uuden huoneen peilipäydälle tyyliin sopiva kaitaliina ruutuvirkkauksena. Mallina on sama Maire Uotilan Kukkaköynnös, jollaisen tein aikaisemmin, ihan ensimmäisenä työnä jonka täälä blogissani esittelin. Edellinen sai nimekseen iänikuinen, koska se oli silloin jotenkin pitkä projeksti kun kädet eivät olleet tottuneet kalalangan kovuuteen. Ehkä siitä syystä halusin nyt virkata saman mallin uudestaan, ja huomaan itsessäni tapahtuneen kehitystä. Materiaali on kyllä nyt eri, nyt virkkaan 6- säikeisestä punaisesta kalalangasta. Ja tällä kertaa työ on edennyt joutuisaan tahtiin, nyt jo yli puolen välin ;)

Tässä muistin virkistämiseksi vanha kuva iänikuisesta:

832520.jpg

Nauttikaa  tekin viikonlopustanne!:)