Varmaan mahdoton uskoa, mutta totta se on: sain otettua kuvia, siirrettyä ne koneelle ja vielä tuotua ne tänne! Sain siis jotain aikaan, uskomatonta :D

Koulu se kain on taas laittanut pään niin pyörälle että bloginpahanen joutui aivan heitteelle. Tokihan käsitöitä olen tehnyt mutta en vain ole saanut kuvattua niitä.

960437.jpg

Tässä on nyt se kukkaköynnös- liina. Liinasta tuli juuri sellainen kun pitikin, tai kun tein sen 57 cm leveään tasoon ja siitä tuli 56,5 cm pitkä. Aika hyvin :)

960423.jpg

Tässä vähän parempi kuva. Liina on siis Maire Uotilan ohjeella tehty, mutta toisin kuin ohjeessa, se on virkattu punaisesta 6- säikeisestä kalalangasta koululla nro1,5. Ja helppoa oli.

Mutta tästä seuraavasta en ole tainnut mainitakkaan:

960371.jpg

Ei, se ei ole maastokuvioinen lampunvarjostin, vaan pipo! Elämäni ensimmäinen virkattu pipo. Tai olenhan mä ennenkin pipoja yrittänyt virkata, mutta en jotenkin snaijannut että koskas se kaventaminen taas pitikään aloittaa ja lopputulos on näyttänyt aina hedelmävadilta. Mallipään puuttuessa talouspaperirullateline pääsi poseeraamaan pipon kanssa.Virkkaamiseen ei kyllä kauan mennyt, telkkaria kattoessa valmistu tosi nopeasti. Lanka on Novitan Pop plussaa, jota en kyllä olisi käyttänyt jossei sitä jotenkin tuonne lankalaatikkoon olisi tupsahtanut. Taitavat nuo tekokuitupitoiset langat lisääntyä keskenään kun ei ne ikinä lopu vaikka kuinka niitä yritän sieltä kuluttaa. Jos saisi nimittäin kaikki tekokuidut käytettyä pois, voisi hyvällä mielellä ostaa vähän jotain ihanaa luonnonkuitua...

Ei ne kuvat ihan tähän vielä loppuneet, tässä vielä yksi "vilautus" tämänhetkisestä virkkauksesta:

960544.jpg

Kerron siitä sitten lisää, kunhan vähän edistyn.