Sain sen välipalapistelyni valmiiksi. Kuvan laatu ei ole häävi, anteeksi siitä. Mun kamera on tainnut jäärä vähän palikaksi, eikä tässä koneella ole edes photoshoppia. Mutta tälläinen tuli:

1279399.jpg

Malli on Cross Stitcher- lehdestä, valitettavasti lehti ei ole nyt tässä niin en voi tarkistaa että mikä numero se oli, mutta jos joku haluaa sen tietää niin voin tarkistaa myöhemmin. Ohjeen värit olivat vaaleampia mutta pistelin nyt niillä mitä värejä mulla nyt sattui jo entuudesta olemaan, on vähän talous tiukalla niin pitää vähän soveltaa. Vaikka samapa tuo, kiva oli silti tehdä ja helppokin oli. Tämä menee varmaan kortiksi.

Ja tässä vielä se tauluksi pistelemäni ruusu. Tämä on Suuri käsityö-lehdestä, eikä mulla tietenkään ole nyt sitäkään lehteä tässä... Mutta tämä on tehty ihan ohjeiden värien mukaisesti. En vielä ole päättänyt, että mitenkä päin tuon ruusun laitan mutta ajattelin laittaa tämän kehyksiin ja seinälle. On muuten ensimmäinen ristipistotyö jonka tein ihan ittelleni. On muuten tähän asti suurinkin, vaikka ei ole edes kovin iso, noin nyrkin kokoinen.

1279394.jpg