Eilen taisi olla meidän kaikkien käsityöaddiktien lempipäivä, lankalauantai :)

Koska jokainen päivä on lankafriikille langantai, nyt lankalauantaina tein jotain aivan muuta kuin lankatöitä. Miehen kanssa kunnostimme nimittäin kahta vanhaa, puista tuolia. Ensin hioimme, mies isommalla nauhahiomakoneella ja minä "naisten mallilla" eli sellaisella pienellä ja kevyehköllä koneella. Eilen pohjamaalasin toisen ja tänään jatkuu. Vanhempani ovat huutaneet tuolit vuosia sitten huutokaupasta, mutta eivät kuitenkaan keksineetkään niille käyttöä ja niin tuolit jäivät kunnostamattomina latoon. Ja nyt ne siis ovat meillä. Lainasimme äidiltäni sen naisten mallin hiomakoneen, ja isällä sattui olemaan vielä valkoista maaliakin vähän jonkun  purkin pohjalla, ja näin saamme  kotiin uutta (tai siis vanhaa) eikä maksa muuta kuin vaivan :) Eilen miehen kanssa huomattiinkin, että meidän kotona on hyvin vähän mitään kaupasta uutena ostettua. Suurin osa on joko kirpparilta tai saatu joltain ylimääräisenä. Mutta se on hyvä, kun meidän rahatilanne on vähän mikä on.

Mulla olisi ollut oikein kuviakin tuoleista, mutta en tajua, mikä kameraani vaivaa! Vaikka laitan sinne uudet patterit, aina vain se väittää, että patterit ovat loppu. On tainnut kamera- parka tulla vanhaksi...

Tottakai olen vähän lankatöitäkin tehnyt pääsiäslomalla. Onneksi siirsin jo aiemmin kuvia koneelle, niin on nyt edes jotain näytettävää.

1390494.jpg

1390496.jpg

Nämä ovat niitä isoäidinneliöitä, joista pitäisi tehdä se parisängyn päiväpeitto pikkusiskolle. Enää jotain viisisataa neliötä tekemättä, heh heh... Mutta olen luvannut peiton siskolle 20-vuotis lahjaksi, ja sisko on nut 16, eli, eiköhän se neljässä vuodessa valmistu ;)