On taas tullut päiviteltyä harvakseltaan, kun käsityörintamalla ei ole tapahtunut suuria mullistuksia. Tai moni työ on kyllä nytkähtänyt eteenpäin mutta mikään ei ole tullut valmiiksi asti. Olen  neulonut vauvan nuttua ja virkkaillut neliöitä pikkusiskon päiväpeittoa varten. Nutun neulotut osat ovat valmiina, saumat vaan pitäisi ommella. En osaa tehdä siistejä saumoja ja siksi se ei nyt oikein huvita.

1524607.jpg

Tässä pari uutta neliötä. Kaamee kuva, kun kaikki päättelemättömät langanpäätkin sojottaa siellä täällä...

1524602.jpg

Pikkusiskolta oli jäänyt käyttöä vaille muistitaulu, joka oli kyllä kieltämättä aika ruma. Kehykset olivat keskiruskeat ja yläosassa oli ruskeasävyinen päärynän kuva. Se päätyi sitten meille ja yhdes miehen kans pistettiin se ensin paloihin, pestiin, hiottiin ja maalattiin kehykset valkoisella ja sitten vaan takaisin kokoon ja lasin taa uusi kuva. Lasin alla on muuten pala Sian servettiä. Nyt se sopii tänne niinkuin nyrkki silmään.

 

1524605.jpg  

Ja sitten loppukevennyksenä taidonnäytteeni yli kymmenen vuoden takaa. Monet ovat varmaan tehneet samankaltaisen pussukan ekaluokalla. Siinä on tietenkin Leijonakuninkaan Simba ja musta hevonen ja ylhäällä arska, aivan selvästi (: Huomaa Simban vekkuli ilme ja hepan runsaat ryntäät.Tämä on mulla nykyään käytössä, sinne on hyvä tunkeat keskeneräiset käsityöt niin pysyy puikot ja silmukat tallella.