On tuo koira vaan niin ihmeellinen. Joka päivä se kasvaa ja oppii uutta. Kössillä tuli eilen 8 vk. täyteen ja painoa nuorella herralla oli sunnuntaina 10,5 kg. Pikkupoika ;)

Nyt kun Kössi on jo oppinut tuntemaan meidät, kotinsa, pihansa ja tutustunut vieraisiinkin, kävimme yhdessä Kössin ja äitini kanssa tutustumassa kaupunkiin. Olen Kössin saapumisen jälkeen ollut vain kotona, kolme kertaa olen pikaisesti käynyt kaupassa ja kerran lääkärissä, muuten en ole missään käynyt viikkoon. Alkoi tuntua, että alan tulla mökkihöperöksi.

Pääsin käymään kirpparilla...

1693688.jpg

... ja sieltä löytyi ihanan kevyet ja pirtsakat muoviset pitkät puikot, arviolta kokoa 7. Ja ihana tuollainen keraaminen juustokuvun tapainen, jossa sekä kannessa että pohjassa lukee burro. (En tiedä mitä se tarkoittaa) Puikot maksoi 2€, kippo-kupu-systeemi 1,90€.

Edit: Villasukka kertoi, että burro on italiaa ja tarkoittaa voita. Ajattelinkin käyttää astiaa voirasiana, ja nyt selvisi että sehän se onkin :)

1693691.jpg

Ja käväisin myös paikallisessa sisustusliikkeessä, se on mun lemppari- sisustuskauppa. Rahatilanteessa ei vieläkään ole hurraamista, mut ku, mut ku... kun siellä oli ale ja...  :D

Meidän vessan ovessa on jotain skönää joka ei lähde millään pois, niin tuo kyltti peittää sen hienosti. (Selityksen makua?) Tässä kaksiossa ei kyllä oikeasti niin montaa ovea ole että vessaan löytäminen tuottaisi hankaluuksia, mutta kun... ;)

Ja sitten mukaan tarttui ihan väkisin tuollainen tosi, tosi tarpeellinen sydänkoriste. En ymmärrä miten olen tullut toimeen ilman tuollaista!

No heh heh, se on vaan niin kivaa saada jopskus jotain uutta ja piristävää ympärilleen... Ja noi oli molemmat -20%. Siinä on mulla taas miehelle selittelemistä.

Tälläistä tällä kertaa.