Suureksi yllätyksekseni tänä aamuna satoi lunta. Ei mitään räntäsotkua, vaan ihan oikeaa lunta! Menimme Kössin kanssa tutkimaan, että mitä ihmettä siellä on, Kössi kun näki lumen ensimmäistä kertaa. Sain napattua muutaman kuvankin.

2026180.jpg

2026186.jpg

Luntahan piti tietysti haistaa ja maistaa ja vähän haukahtaakin. Kössi juoksi ympäri pihaa, otti lunta suuhunsa ja lähti taas juoksemaan. Liukkaalla terassilla tassut luisti niin että koko koira meni nurin, ja mä nauroin ratketakseni!

Ja sitten käsitöihin:

Toisesta lapsen hameesta tuli tämän näköinen. Kankaana kirpparilta ostamani vanha retrokukkakangas. Tällä kertaa älysin huolitella kankaan kaikki reunat ennen saumojen  ompelemista ja hameesta tuli vähän parempi kuin ensimmäisestä. Kaukana täydellisestä, mutta hame kuitenkin.

2026192.jpg

2026188.jpg

Ja tässä lapsen toppi, koko 74 cm. Malli on Otobre designin kevät 2008-lehdestä. Molemmat kankaat ovat kirpparilta, helmaosan kangas on samaa kuin hameessa.

Mulla oli jotain fiksua kerrottavaa, mutta en millään muista että mitä se oikein oli. :D Joten tässä kaikki tällä kertaa.