Näin vanhassa Novita- lehdessä sellaisen vauvantossumallin, joka vaikutti tosi helpolta ja jota en ollut kokeillut. Parina iltana kilkuttelin puikkoja, ompelin saumat ja sitten tossut olivatkin jo valmiit.

Ohjeessa lankana oli Novita Alabama, mutta minulla ei sitä lankaa ollut yhtään, niin vaihdoin langan Nalle Coloriin. Neuloin puikoilla nro 3, kuten ohjeessa, mutta tossuista tuli ihan olemattoman pienet!

2011466.jpg

Tossut ovat kuitenkin aika joustavat, joten kyllä ne varmaan ihan pikkuvauvalle mahtuvat. Tässä mallina "beippari".

2011462.jpg

Ja tässä tossut laadunvalvojan (=maistajan...) tutkittavana. Kuva on jotenkin heilahtanut, mutta Kössillä oli niin hyvä ilme että piti laittaa silti.

2011457.jpg

Ja tässä vauvan tossut ja oman vauvan tassut.

 

Mies tilasi "jonkun kaukosäädinsysteemin" ja ompelin sen tänään. Kangas on aika napakkaa puuvillaa ja tuon ihanan vanhan nauhan olen saanut lahjaksi kummitädiltäni. Tämä on siis sellainen pussi, jonka toinen pää on sohvan istuintyynyn alla ja toinen menee käsinojan yli.

2011464.jpg

Sohva on ruma, hyi, hyi, hyi! Tahtoisin niin uuden, mutta eipä tässä rahatilanteessa mitään sohvaa ostella. Eikä kuvakaan ole kovin onnistunut, kun hämärällä kuvasin, mutta asiansa ajaa kuitenkin.

Tässä nämä käsityöt tällä kertaa.

Viikonloppuja! <3