Tintsku haastoi mut kertomaan itsestäni 6 outoa asiaa. Ja niitähän riittää :)

1) Kun otan astiakaapista lasin, pitää aina tarkistaa, että lasit ovat aina pareittain siellä, ettei joku olisi yksin. Ja jos laseja on pariton määrä, tulee ongelmia.

2) Pelkään/ inhoan nappeja. Siis sellaisia aivan tavallisia muovinappeja. Ne ovat etovia, alkaa suorastaan oksettaa. Jos joudun koskemaan niihin, laitan siihen tarkoitetut hanskat käteen ja pesen käteni erittäin huolellisesti tämän karmean tapahtuman jälkeen. Tämä on ollut ihan lapsesta asti ja vanhemmiten vain pahentunut.

3) Juttelen eläimilleni koko ajan. Se tosin ei varmaan ole erityisen outoa, korkeintaan hassua.

4) Toivotan linnuilleni hyvää yötä joka ilta ja olen vahvasti sitä mieltä että niillä on unirytmi, ja jos joskus sammuttaisin valot vähän myöhemmin kuin tavallisesti, niiden maailma menisi sekaisin. (Mun linnuilla ei ole öisin mitään kangasta häkin päällä, vaan ne alkavat nukkua kun valot sammuu.) Ja koiran kuuluu nukkua sängyllä.

5) Pidän melkein aina hametta, talvellakin. Housut on jalassa korkeintaan kerran kuussa, ne ovat  niin vaikeat pitää: Aina näkyy maha tai sitten pyöräteline. Toinen outo juttu liittyen pukeutumiseen on se, että kaikki pitää olla mustaa. Kesät talvet, päästä varpaisiin. Asusteet saattavat joskus olla muutakin väriä, mutta se on jo harvinaista.

6) Normaalin viikon aikana harjaan hiukseni korkeintaan kaksi kertaa. Ei niitä nyt koko ajan jaksa olla harjaamas! (mulla onkin juuri siitä syystä ollut rastat monta kertaa.)

Voi, tulikohan paljastettua jo liikaakin :D

Rikon sääntöjä kun en keksi kenet haastaisin, siispä kun nyt luet tätä niin SINUT on haastettu! Ja sitten haastat 6 kaveria, eikös?