Oli tarkoitus tulla jo aikaisemmin päivällä kirjoittelemaan tänne, mutta mut on nakitettu lastenvahdiksi enkä halua jättää poikaa yksin niin kirjoittelen nyt kun poika jo nukkuu, Jeppe kerällä jalkoopäässä. Jeppen tehtävä on vahtia, ettei kukaan tule kurkkimaan ikkunantaakse, kun se niin pelotti :) No, se tehtävä ei Jeppeä tuntunut vaivaavan, tuolla ne tuhisee molemmat niin ettei tunnista kumman kuorsaus on kumman. Söpöä!

Tuossa viikolla telkkaria kattoes parina iltana koulun jälkeen tuli virkattua taas uusi "pitsimis-liinaminen," niinku tuo miekkonen tapaa sanoa mua härnätäkseen. Ohje on siitä ihanasta Lahja- Aitta- lehdestä. Pahoittelen taas kuvan laatua...

456122.jpg

Ja torstai- iltana tapahtui se kauan odotettu perheenlisäys ja kaksi "uutta," turkoosia poikaundua saapui! Rio ja Roomeo, molemmat todella komeita nuoria herroja. Laulavat ja lehtävät (eli myös sotkevat..) paljon mutta vaikuttavat jo nyt sulautuneen jengiin. Svärje se ensin vähän nyrpisteli nokkaansa, mutta nyt ollaan jo niin kaveria että. En ole vielä saanut kuvattua uusia tulokkaita, mutta tässä kaikkien kiusaksi vielä kuvia näisä "vanhoista" kaakattajista:

456174.jpg

Harvinainen otos: Svärje häkissä! Yleensä kun koulusta tultuani häkinoven avaan niin se painelee jo kun päätön kana ja laulaa kuin mielenvikainen. Sitten se menee takaisin häkkiin syömään ja kuhertelemaan ja sitten takaisin ettei metelin taso laske liikaa ;) No ei sentään, ihanan pirteä ja eloisa poika, vaikka ehkä haastaa välillä riitaa muitten kanssa.

456179.jpg

Tyrre-tyttönen ja perusilme. Se ei ihan uskalla vielä tulla mun kädelle mutta koko ajan se mua kuikuilee jostain puolelta asuntoa. Esikoinen vaikka silti nuorin, kaunis, kaunis Tyrreni.456180.jpg

Tässä vähän lisää Tyrreä. Se oli just tekemässä selvää puuvillalanganpätkästä mutta heti kun otin kameran esiin niin se lopetti :/ Kaiken natustelu, nokkiminen, jäyhäminen ja tuhoaminen on ehdottomasti Tyrren lempipuuhaa. Ja häkinkatosta pää alaspäin roikkuminen ja pihan linnuille kiljuminen, tietysti.

456177.jpg

"Hienot" kuvani Terrystä olivat tällä kertaa kaikki tärähtäneitä, kun ei ole jalustaa, mutta tässä Terry ja Tyrre jutustelee- Tyrren ilme on kyllä loistava. Terrystä on kyllä todella paljon kuvia tullut otettua ennemmin,  niin keskityin nyt kuvaamaan lähinnä Tyrreä. Svärje on vaikea kuvattava, poika-parka kun tuntuu pelkäävän hieman kameraa.

Olkaa huoletta, kyllä mä taas hetken päästä lisäilen sitten uusia kuvia teidän kaikkien kiusaksi tästä mun jo pikku-parveksi kasvaneesta lintukatraastani, eikä koiraakaan tule unohtaa.

Olen niin innostunut valokuvauksesta taas,että mulla on aivan kamala kamera-kuume! Kun toi mun mini-digipokkarini alkaa olla auttamattomasti jo vähän turhan keppoinen. Jos voittaisin lotossa niin juoksisin musta-valkoisena viivana kauppaan ja ostaisin sen Eos 400 D:een.  Mutta voi, enhän mä edes lottoa! Tasan ei mene elämän nalle-karkit.

Tälläistä jaarittelua tällä kertaa, toivottavasti ens kerralla jotain sellaistakin asiaa mitä kukaan jaksaa lukea :D