Ei mulla varsinaista asiaa ole mutta kirjoitan kuitenkin kun oon niin hyvällä tuulella! :)

Ystäväni lapsi täyttää pian 2 vuotta ja olen väsäillyt synttärilahjaa. Jouluna annoimme pikku-neidille oman vauvanuken, kun ressukka olisi halunnut niin leikkiä muiden omilla mutta kukaan ei antanut lupaa. Niin hankimme hänelle sitten ihan oman mitä voi sitten retuuttaa ilman että toiset kieltää. Nyt hankimme vauvanukelle sitten rattaat ja mä virkkailen sellaista nukenpeittoa isöäidin neliöistä- ja vaaleanpunaisesta langasta, tietysti :) suunnittelin että jos keksin hyvän idean, niin tekisin vaunuihin vielä pienen tyynyn ja patjankin niin olisi koko setti! Nukenvaatteitakin olisi kiva tehdä.. Peitto on reunuksia, pesua ja pingotusta vaille valmis ja laitan kuvan peitosta kun se on tehty.

Terry- lintu on tänään hassulla tuulella, se on ihan älyttömän huomionkipeä. Ensin se istui olkapäällääni ja natusti paitaa ja hiuksia ja sitten kun laitoin sen oven päälle, missä se yleensä viihtyy  kun siinä on niin hyvä istua, niin tämä lensikin takaisin olkapäälle. Nyt laitoin sen tuolille tuohon viereeni johon se sitten nukahti. Voi titten...

Niin joo, olen unohtanut mainostaa: Nyt on taas yksi kissa vailla kotia. Kissa on samasta paikasta kun Reetukin. Kissa on poika ja nimeltään Sulo. Nimi on oikein osuva, Sulo on tosi suloinen sylikissa ja sisäsiistikin. Ei aivan täysikokoinen ja väritykseltään musta- valkoinen. Kuvaa ei nyt toistaiseksi ole. Sulon tilanne ei ole vielä ihan niin akuutti kuin Reetun oli, mutta kodin sekin tarvitsee. En oikein tiedä mitä tekisin,  Sulo on aivan ihana kissa jonka lyhyt elämä saa raaán lopun jos en kotia löydä. Siis epätoivoisena ajattelin mainostaa, jos joku Seinäjoen seudulta tahtoisi tämän ihanan kissan. Jätä kommentti, jos olet halukas. Laittelen vielä kaupan seinille ja varmaan Apulaankin ilmoituksen, että Sulonkin elämä kääntyisi hyväksi.