Lisää lörpötystä kissasta! :D

Olin tänän katsomassa Suloa ja muita eläimiä. Sulo oli karannut vessasta, mihin se on ollut teljettynä jo viikon. Se meni sängyn alle eikä tullut pois kun tiesi että joutuu takaisin vessaan. Laitoin pojalle ruuan ja vaihdoin kissanhiekan ja istuskelin sen kanssa vessassa pitkän tovin kun se saatiin sängyn alta. Voi sitä kehräystä kun sitä silittelin! :) Voitte vaan kuvitelta, miltä tuntui laittaa taas vessan ovi kiinni ja jättää tuo pieni suurisilmäinen otus oven taakse naukumaan.

Myös yhdelle  koiralle alan etsiä kotia. En tosin tiedä miten käy kun koira on ollut koko pienen ikänsä narun päässä. Ja undulaatin, jonka kaveri kuoli, taidan hakea itselleni kunnes se saa uuden kaverin. En ole koskaan nähnyt sellaista undulaattia, se vain istui paikallaan, ei laulanut, syönyt, ei sukinut, ei mitään. Pikku ressukka. Niinkuin se ei edes näkisi ympärilleen, niin apaattinen se oli.

Asiasta moottorisahaan: peiton viimeistelyn ohessa olen pistellyt vähän ristipistoja. En ole ennen juuri ristipistoja tehnyt ja sen huomaa.. Laittelen taas kuvia kun on jotain mitä näyttää ;)