Täältä mä tääs tulen, ja tällä kertaa mulla on kuviakin mukanani, kamera on nimittäin taas voimissaan. Nämä on tosin tehty jo jonkin aikaa sitten.

En ole täällä blogissani kertonutkaan syöneeni 18-vuotis- synttärikakkuani tässä jonkin aikaa sitten. Samoihin aikoihin yllätin 16-vuotiaan siskoni puettamasta berbeja, jotka on säilössä seuraavalle polvelle. Sisko huokaili miten vaatteetkin ovat jo ihan rispaantuneet ja hajonneet, on niillä niin leikitty. Vitsinä virkkasin seuraavana yönä barbien pontson. En ollut hoksannut ottaa nukkea malliksi, mutta siitä tuli ihan sopiva. Siskon mielestä se oli hieno ja hän pyysi sitten, että tekisin jotain muutakin. Tässä muutama:

691181.jpg

Valkoinen mekko, jonka olkaimet solmitaan takaa niskan taakse. Helmassa on pitsiä ja mekko on selän puolelta avonaisempi kuin edestä.

691193.jpg

Sama mekko edestä, kaverina vaaleankeltainen komiohuivi.

691192.jpg

Sama kolmiohuivi ja mekko takaa.

691183.jpg

Valkoinen toppi, joka on myös takaa avonaisempi ja samanlaiset olkaimet kuin mekossa. Edesta kaula-aukko on kuitenkin erilainen ja vyötärölle virkkasin reikäkierroksen satiininauhaa varten. (Kuvassa satiininauha ei kyllä näytä erityisen hienolta...)

Pikkusisko ihastui näihin ja mullakin tuli  ihana lapsuus mieleen :)  Nämä ovat kuulemma menossa siskon vitriiniin johon hän on päättänyt ne laittaa esille.

Tein muitakin vaatteita, mutten taida enenpää näitä täällä esitellä :) Vaatteet tein niistä ällöttävistä akryylilangoista joista olen yrittänyt päästä eroon jo hyvän aikaa, ja maallit olivat tietysti ihan omasta päästä.