Huomaatteko etten meinannut keksiä otsikkoa..? ;)

Kesäloma lähenee loppua, olen ollut kaukana tietokoneesta ja siksi postailu on aika harvaa, suokaa anteeksi.

Muutamat festarit on jo koluttu, mutta onneksi muutamat vielä edessäkin. Tässä todistusaineistoa Pmmp:n keikalta, eturivistä kattelin.

752380.jpg

Käsityörintama jankkaa paikallaan: välillä olen tehnyt pikkuisen keskeneräisiä töitä ja välillä yhtä keskeneräistä koulutyötä ja mikään ei tunnu etenevän. Mutta jottei tämä blogi menisi ihan vaan selittelyksi, otin kuvia töistä jotka olen tehnyt ennen tätä blogia tai jotka eivät muuten vaan ole tulleet esitellyiksi.

752350.jpg

Tämä lapsen pipo on muutaman vuoden vanha tekele, väsäsin tälläisen silloin kun opettelin neulomaan, käsiala on sen mukaista :) Ohje taisi olla omasta päästä ja lankaka Novitan Samos lollipop. Ei tälle piponpahaselle vielä mitään käyttöä ole ollut, toivottavasti joskus tulee.

752354.jpg

Tässä toinenkin lakki, ylimääräisetä kerästä Novita Woolia kyhätty vauvan myssy. Tähän on oikein ohjekin, muistaakseni jonkun vanhan Novita-lehden vauvaextrassa. Tämän valmistumisesta ei ole kovin kauaa, tein joku aika sitten kun oli tylsää. Alareunaan kuuluisi nauha, mutta en suuressa saamattomuudessani ole sellaista muistanut siihen hankkia. Pehmokoira joutui toimimaan mallina sopivamman mallin puuttuessa.

752342.jpg

Ja tässä kauan, kauan sitten tekemäni villavaippahousut, jotka ovat tosin luultavasti varsin hyödyttömät, sillä ne eivät ole hahtuvalankaa vaan Novitan seiskaveikkaa. Tein tämän harjoitustyönä, jonka jälkeen tein "oikeatkin" hahtuvapöksyt, mutta ne eivät ole mulla enää.

752338.jpg

Tämän tein varmaan juuri ennen kesäloman alkua, mutta en muistanut kuvata tätä. Ruusun värit ovat vähän erikoiset valokuvassa. Malli on jostain lehdestä, veikkaan Novitan koti- lehteä, mutta en ole varma, anteeksi siitä. Tästä tulee varmaan onnittelukortti.

752363.jpg

Tässä vielä kaksi kuvaa huovuttamastani koulutyöstä, jonka koulun alkupuolella tein. Kuva esittää bassokitaraani, joka on vertailun vuoksi päässyt myös kuvaan. Ei tämäkään häävi ole, vaikka  hyvän arvosanan saikin.

752368.jpg

Nyt loppui kuvat tällä kertaa, lupaan postailla ahkerammin kun loma loppuu. Käyn lueskelemassa blogeja myös silloin kun en varsinaisesti mitään tänne päivitäkkään, kuten varmaan jotkut ovat huomanneetkin.

Aurinkoisia kesäpäiviä!