Masennuksen vuoksi olen sairaslomalla, edelleen. Aluksi en uskaltanut jotenkin kirjoittaa syytä tähän "lomailuun," mutta mitäs sitä nyt kiertelemään.

Joulukin alkaa taas lähestyä kiireineen ja stresseineen. Olen alkanut jo vähän aikaa sitten pistelemään ristipistokortteja mutta yritän olla ottamatta mitään paineita niistä. On niin kiikun kaakun, että kestääkö tää pää, että pitää koittaa olla ottamatta ylimääräsiä paineita sellaisista vähän vähemmän tärkeistä asioista.  Olen pistellyt joulukorttien lisäksi pientä ruusunkuvaa aina välillä ja suunnittelin että siitä tulisi taulu ihan itselleni. Ja sitten olen virkannut, mutta nytkin on kolme keskeneräistä työtä koukulla vähän vuoron perään, niin ei mikään oikein sitten edisty kuin vähän. Mutta, nyt yritän saada pään taas jonkunlaiseen kuntoon, ja sitten on taas aika tehdä ihania, ihania käsitöitä ja pitää yllä tätä blogia.

Toivotaan, että tulisi kunnolla lunta niin maa valkenisi. Ei olisi niin synkkää ja pimeää, ei ulkona, eikä sydämen sisällä.

ps. Vaihdoin sivupohjan vähän ajankohtaisemmaksi, tämä on tuuliviiriltä.