Tulin taas vähän kirjoittelemaan kuulumisia vaikkei olekaan kuvia mukana.

Soittelin tänään ja tilasin nettiliittymän tuonne uuteen kotiin. Meilläkun on siellä tietokone vaan ei nettiä, mutta nyt kun saan netinkin niin tämä blogin ylläpitäminenkin sujuu sitten taas toivottavasti vähän paremmin.

Olen saanut yhden ristipistotyön melkein valmiiksi. Enää tarvitsee rajata tikkipistoilla ja sitten se on valmis. Se on sellainen noin nyrkin kokoinen ruusu, josta tulee taulu kunhan sitten hankin sille kehyksetkin vielä joskus. Ja muitakin keskeneräisiä töitä olen saanut etenemään aika kivasti. Yksi pipo ja yksi huivi valmistuvat kunhan vain kerkeän taas niiden kanssa vähän istahtaa. Tulee hyvä mieli, kun saa viimein jotain tehtyä loppuunkin.

 Palaan pian sairaslomalta takaisin kouluun. Vähän kyllä jänskättää. Mutta en mä tässä kyllä lorvailemalla tästä kummene. Pitää toivoa että puhti riittäisi taas paremmin.

Uudessa asunnossa on tullut vastaan yksi iso ongelma: Langat. Niitä on LIIKAA. Olen yrittänyt tunkea niitä laatikoihin ja laatikoita vaatekomeroon, mutta appajee, vaatteet ei sovi sinne enää! :D Jos jollain on antaa jotain hyviä vinkkejä tähän ongelmaan, niin ne ovat tervetulleita. ;)