Nyt oli kyllä niin hyvä juttu että pakko kertoa.

Istuin tässä pikkupojan lapsenvahtina. No, ensin poika touhusi kaikkea omaansa mutta yhtäkkiä hän tuli ja kysyi että jos laava sulattaa kaiken kiven ja tulivuori on kiveä, niin kuinka se tulivuori ei sitten sula. Vastasin siihen jotain epämääräistä. No sitten poika kysyy, että mistä maanjäristykset tulevat. Yritin sitten kertoa mahdollisimman hyvin mannerlaattoista ja siitä kuinka ne liikkuvat. Poika sitten tuumasi, että varmaan joku mies joka tekee töitä, pukkaa vahingossa maahan lapiolla ja osuukin vahingossa siihen mannerlaattaan :)

Eikä tämä vielä loppunut. Sitten hän kysyi, että onko se totta että maapallo liikkuu sinne tänne. Vastasin että maapallo pyörii koko ajan hitaasti. Poika tuumasi että onhan sen pakko sitten  välillä vaihtaa suuntaa. Seuraava kysymys oli sitten, että jos maapallo pyörii niin miksi me ei sitten pudota jos me ollaan ylösalaisin. Sitten taas yritin vastata.

 Sitten poika kysyi että kuinka vauvat tulee. En ehtinyt vastaamaan kun poika jo sanoi että ei tartte vastata, hän tietää jo :D Hih, on tuo niin ihana lapsi!