Sain tälläisen tunnustuksen sekä Tintskulta että Orvokilta. Kiitoksia Teille molemmille, olen otettu tästä tunnustuksesta :)

Sivussa oikealla on linkkejä blogeihin joista pidän ja suosittelen kaikkia käymään kurkkailemassa näitä loistavia sivuja. Tahtoisin antaa tämän tunnustuksen eteenpäin kaikkiin noihin blogeihin linkkien takana, ne kaikki ovat sen arvoisia. Mutta koska tämän kunniamaininnan sai antaa vain 10:lle, enkä osaa millään valita lemppareistani, joista lähes jokainen oli jo tämän tunnustuksen saanut, jätän tämän nyt sikseen.

Taas on puikot kilissyt sellaista tahtia että... Tää mun käsityö-innostus tuntuu vaihtavan kohdetta vähän väliä. Hetki sitten koko ajan oli ihan pakko virkata koko ajan. Sitten tuli ristipistovillitys ja nyt olen tehnyt paluun puikkoihin, joita ei vähään aikaan ole kauheasti käytettykään. Ja kuten mulla on tapana, nyt on sitten niin monta neuletta kesken. Yhtään uutta en ole aloittanut- hyvä minä. Olet vain jatkanut joskus keskeneräiseksi unohtuneita.

Yksi pipo on valmis, putta pehkana sentään, se teki katoamistempun tuossa  muuttohäslingissä enkä ole saanut sitä sitten kuvattua. Eräästä vauvan nutusta puuttuu enää 1,5 hihaa ja pontsosta uhkaa loppua lanka kesken mutta jos vielä saisin yhden kerän jostain niin sekin olisi pian neulottu. Kivaa:)

Tietokoneemme ei toimi. Nettiyhteys on jo, mutta ei. Kone ei vain toimi. Sitä on nyt jo vaikka kuinka monena ehtoona korjattu mutta ei vaan ole onnistunut. Nyt kone on isälläni joka toivottavasti saa sille jotain. Olisi niin kiva kirjoitella omalla koneella ja saisin kamerassa olevat kuvatkin siirrettyä. On niin tylsää kirjoittaa ilman kuvia.

Ja vielä lopuksi pieni uutinen: kihlauduimme eilen miehen kanssa. Johan sitä neljä vuotta on odotettukin, sanoi äiti ;)