Se on taas täällä. "Ystävämme" allergia.

Tahtois niin pihalle kaivamaan elämäni ensimmäisiä kukkapenkkejä- mutta eei. Sisällä pitääs nyhjätä. Ja kun en malta, niin sitten vuoroin niistetään, sitten aivastetaan, taas niistetään ja vaihteeksi raavitaan silmiä. Ei ole pariin viime vuoteen näin pahaa allergiaa ollutkaan, mutta kai se nyt sitten on niidenkin edestä. Aivan mahtavaa. Välillä tuntuu että kohta poksahtaa pää, mutta toivon ettei  niin käy, kun koko kämppä täyttyisi räällä.

Eräs toinenkin juttu on taas täällä. Nimittäin kiire, koulussa siis. Se tietää sitä että käsityöt on jääny vähemmälle. Ei ehdi näpertää kun vähän iltaasin ennen maata menoa eikä siis vieläkään ole mitään uutta sillä rintamalla. Anteeksi.

Mutta nyt loppuu seli-seli. Kirpparilla nimittäin pääsin käymään viikolla kaivelemassa. Ja tein tosi kivan löydön!

1541957.jpg

Eli siis Tammen T- kirjasarjan Uutta virkkuukoukulla kirja, vuodelta -67. Hauska nimi, tuo "uutta." :P Olen aivan liekeissä!! Rakastan noita vanhoja kirjoja. Paitsi mallit, myös tekstit ovat niin hauskoja ja jotenkin ihania. Esimerkiksi tässä kirjassa oli vinkkejä mitä tehdä vanhoista nailonsukista ja yhtenä oli eri ruskean sävyisistä sukkahousuista leikatuista kuteista virkattu menolaukku. 

Purkki tuossa kirjan taustalla on myös uusi. Olen sitä hiniöinyt jo noin 3kk. ja nyt soin sen itselleni- ja mies pyörittelee silmiään. 1541959.jpg

Ja tässä vähän niinkuin paremman puutteessa vilautan yhtä noin puoli vuotta sitten tekemääni rasiaa. Tämä oli siis sellainen käsittelemätön vanerirasia, joita saa ainakin Tiimarista. Maalasin kannen reunat ja päällystin vaaleanvihreällä kuviopaperilla. Sitten liimasin suurehkon kiiltokuvan tuohon kanteen ja lakkasin sen.

En haluaisi jättää tätä blogiani "heitteelle" ja siksi ajattelin esitellä nyt edes jotain :)

Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille ja hyvää tulevaa äitienpäivää!