1564573.jpg

Sen siitä saa, kun ei ymmärrä keskittyä keskeneräiseen työhön vaan aloittaa aina innostuksissaan uusia. Tässä sitä nyt ollaan (:

Se on varmaan niitä uusia ötökkälajeja, mitä on ilmaston lämpenemisen seuraamuksena tullut Suomeen, sellainen käsityökärpäsen alalaji joka saa aikaan mahdottoman tarpeen aloittaa uutta.

Ullassakin oli niin vastustamattomia uusia ideoita, että lienee paras lukita langat, puikot ja koukut jonnekkin jemma-nimiseen paikkaan siksi aikaa että edes joku noista keskeneräisistä tulisi valmiiksi :P

Punked- paita olisi kyllä ihan mun näköinen, tahtoo sellaisen! Luulempa vaan, että itselläni napsahtaisi päässä jos alkaisin neulomaan ensimmäistä villapaitaani mustasta mohairista, joten täytyy lirkutella toiselle neulojamestari- kummitädille (Mulla onnellisella on ihania ja taitavia kummitätejä vieläpä kaksin kappalein!) josko hän ehkä suostuisi ;)

Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni, että jotain tulisi valmiiksi. Mutta ajatella, pian mulla alkaa kesäloma ja saan tehdä käsitöitä niin paljon kun vaan ranteet kestää! :D