Tulin taas iloiseksi kun huomasin, että jokunen oli jättänyt täällä käydessään kommentin. Kommenteista tulee aina niin hyvä mieli.

Tänään ei ole tapahtunut oikein mitään, Kössin kanssa ollaan oltu kotona vain. Aamupäivästä pääsin kaupassa käymään kun Kössillä oli "lapsenvahti".

Nyt minäkin ostin sellaiset halvat Crocs- kopiot, joita tuntuu löytyvän melkein mistä tahansa marketista. Ne on jotenkin hölmön näköiset mutta aivan ihanat jalassa, pohjat ovat niin unelmanpehmeät eivätkä ne painakaan juuri mitään. Maksoivatkin alle 5€.

Lähestulkoon kaikki vaatteeni ja asusteeni on mustia, mutta nyt tein poikkeuksen ja otin tuollaiset pirteät punaiset.

1700176.jpg

Olen nähnyt jossain myytävän sellaisia koristeita noihin kenkiin, ja siitä sain idean tehdä kengistä enemmän itseni näköiset lisäämällä niihin satiininauhasta rusetit. (Rusetit näyttävät tuossa kuvassa kyllä jotenkin rumilta.)

Kössi on sitä mieltä, että hän voisi kyllä syödä nuo rusetit tai vaikka koko kengät, mutta ainakin toistaiseksi olen saanut pidettyä pienet hampaat poissa kengistäni. Sen sijaan kukkapenkkini tämä pikkutenava on jyllästänyt ja tallannut jo ihan pilalle  :S

Mulla on nyt myös puikolla punaista, mikähän ihme villitys? Kerkesin tänään hieman neulomaankin, mutta huomasin äsken tehneeni siinä sellaisen virheen joka otti niin nuppiin että purkasin.

Mutta ehkä kerron siitä taas lisää, kun työ on hieman edistynyt.