Meitä on taas yksi lisää. Kyllä, meillä on siis uusi lintu. Taas :D

1790729.jpg

Lilli on asustellut meillä nyt tasan viikon. Ja on aivan ihana! <3

1790692.jpg

1790695.jpg

Lilli on noin 12-vuotias ruusukaijanen. Vähän arka, mutta tosi hupaisa tapaus. Lilli vastaa, kun Kössi vinguttaa vinkuleluaan tai kun vihellän. Ja undujakin hän säestää, tottakai. Lilli ei ole paljoa undulaattia suurempi, mutta asuu omassa häkissään unduhäkin vieressä, kun en ole uskaltanut kokeilla, kuinka tulisivat juttuun toistensa kanssa.

Sain Lillin ystäväni isosiskon perheeltä, sillä heidän mielestään Lillin olisi parempi jossain, missä hänelle olisi seuraa, mutta halusivat olla varmoja, että Lilli pääsee hyvään  kotiin. Olin aika otettu, kun he tarjosivat Lilliä minulle. Ihastuin Lilliin oitis.  Toivon, että he tulevat joskus katsomaan mitä Lillille kuuluu. Lilli on sopeutunut hyvin, syöö, laulaa, leikkii ja lentelee paljon.

Meidän pikkuvauvamme on kasvanut hurjasti. Puntari näytti tänään jo 20,2 kg ja huomenna Kössin elämässä tulee täyteen tasan 13 viikkoa.

1790702.jpg

Ensimmäinen rokotus oli viime tiistaina. Eläinlääkäri oli osaavan ja mukavan oloinen, itse rokotetta Kössi ei edes huomannut ja käyttäytyi ihan hyvin. Mitä nyt haukkui odotushuoneen pikkukoirat pystyyn, mutta muuten kaikki meni hyvin. Itse olin niin jännittynyt että meinasin pyörtyä. Toivottavasti Kössi ei aistinut sitä. Eläinlääkärin mukaan Kössin korvat ovat puhtaat ja siistit ja purenta hyvä. Kössi voisi kuulemma olla hieman hoikempikin, mutta ei ole syytä huoleen, mikäli Kössin ei anna tuosta yhtään enää pyöristyä. Kössin kylkiluut tuntuvat mielestäni tosi hyvin, mutta nöffi täytyy ehdottomasti pitää hoikkana. Mun täytyy siis pysyä lujana, vaikka raasu vetäisee ruokansa huiviin aina yhdeltä seisomalta ja sen jälkeen tuijottaa nälkäisen näköisenä että eikö yhtään lisää saisi :/

1790706.jpg

Tänään ei ole mikään käsityö sujunut. Kaikki mitä olen tänään väsännyt, on saanut purkaa saman tien. Käsityörintamalla ei siis mitään raportoitavaa tänään.