Kuume alkaa ilmeisesti vihdoin antaa periksi, olo on silti varsin karmea. Keräsin kuitenkin itseni sohvan nurkasta ja kuvasin muutaman pikkujutun.

2112750.jpg

Tälläisen pikkuisen kypärämysyn neuloin Novita Woolista. Ohje löytyi vyötteestä. Väri ei taida olla kuvassa ihan kohdallaan, oli niin ihanan vihreä väri että kerä hyppäsi koriini kaupassa. Poikkesin ohjeesta tekemällä myssyyn kierretyt nyörit, kun ne ovat mielestäni sievemmät kuin neulotut.

2112748.jpg

Ja viime viikolla kirpparilta tarttui mukaan  kaksi pientä liinaa. Niissä oli jotain niin söpöä ja retroa, ja väritkin ihastuttivat, joten ne lähtivät mukaan ja päätin tehdä niistä jotain uutta. Liinat ovat aika tukevaa puuvillaa.

En löytänyt mistään sopivaa kaavaa ruokalappuun, joten otin kynän vähemmän kauniiseen käteen ja piirsin kaavan itse. Mietin kuumeisessa päässäni parasta tapaa ommella kanttinauha, ja luulin keksineeni sen, mutta ei, näin sen ei ainakaan olisi pitänyt mennä. Joten ruokalappu on vielä kesken, puran varmaan tuon kanttinauhan siitä kokonaan irti ja yritän uudestaan jollain muulla konstilla, kunhan nyt ensin keksin sen.