Sain sen kaulaliinan neulottua, mutta inspis ei silti kadonnut mihinkään. Uskomatonta. Olen tehnyt vaikka mitä, mutta tuntuu että koko ajan on niin pimeää ettei kameralla pysty ottamaan kuin sellaisia hämäriä tai kellertäviä kuvia.

Ompelin yhtenä iltana pikkuisen linnun. Kaavan piirsin vaan päästäni ja kangas on kirpparilta.

2202090.jpg

Yhdellä ystävälläni on aina puhelin hukassa ja koukkusin hänelle tälläisen kännykkäpussin. Lanka oli jotain seiskaveikan vahvuista ja oloista lankaa, jonka vyötteen onnistuin hukkaamaan ja jonka nimeä en nyt millään muista. Koristelin pussin ristipistoilla.

 Rannekorun tein pujottamalla mustia helmiä ohueen metallilankaan ja siitä virkkaamalla. Tosi nopeaa ja helppoa. Nuo helmetkin olen tehnyt, siitä on kyllä jo vuosia aikaa mutta ovat pysyneet ehjänä vaikka kovassa käytössä ovat olleet.

2202085.jpg

Ja eilen virkkasin yksinäisestä lankalaatikkoon pyörimään jääneestä Novitan Teddy- kerästä pipon. Tuli ihanan pehmoinen ja pörröinen, mutta itselleni en aio tuota jättää. Virkkasin pipon koristeeksi vaaleanpunaisen kukkasen  Novitan Tenneseestä.  Pipon tein omasta päästäni, niinkun kaikki muutkin tämän postauksen työt.

2202094.jpg