Aaaaargh, ilmeisesti päivityksen yhteydessä sivulaatikosta katosi suurin osa linkeistäni.  Olen sinne aina listannut linkkejä, kun sillä tavoin löydän blogeihin itsekin helposti. Enkä ollut tietenkään ymmärtänyt kirjoittaa osoitteita mihinkään ylös. Löytäisin varmaan linkit takaisin, mutta tuo koko sivulaatikko kusee niin etten pysty lisäämään siihen mitään enkä edes luomaan uutta laatikkoa. Pöh >:(

Kaikista tekemistäni väkerryksistä vain murto- osa koskaan pääsee tänne blogiin asti. Kuvasin eilen muutaman vähän aikaa sitten valmistuneen  näperryksen, joita en aluksi meinannut täällä esitellä ollenkaan.

Päällystin kaksi kenkälaatikkoa ruusukuosisilla kankailla. Ylemmän laatikon kangas on kierrätyskeskuksesta ja alemmassa hyödynsin kahta Laura Asheyn kankaan palasta. Toiseen mahtuivat hyvin ompelulangat ja toisessa on tällä hetkellä vähän kaikenlaista.

Nämä pikkupussukat ompelin myös Laura Ashleyn kankaasta, samaa kangasta kuin alemman laatikon kannessa. Toisessa säilytetään pyykkipoikia ja toisessa on hiuspantoja ja -klipsejä.

Ja tässä on kirpparilta ostamani vanha puuhenkari, jonka koukun puuosan maalasin valkoiseksi ja sitten päällystin virkkaamalla. Virkkasin kiinteillä silmukoilla kaksi putkiloa, jotka sitten ompelin yhteen keskeltä. Lanka oli Novitan Butterfly:a. Tein vielä koristeeksi rusetin valkoisesta pitsinauhasta.